Політика конфіденційності ТОВ «Правова Реформа»

Адміністрація ТОВ «Правова Реформа» (надалі — “Компанія”) піклується про конфіденційність користувачів веб-сайту “http://dubaiwork.com.ua” (надалі — “Веб-сайт”) та захист їх особистих даних . Ми розробили дану Політику конфіденційності (надалі — “Політика”) для того, щоб проінформувати Вас, яким шляхом збираються та використовуються відомості та особиста інформація, що залишається Вами під час відвідування цього Веб-сайту.

Надаючи свої персональні дані Компанії, Ви погоджуєтеся з тим, що надана Вами інформація буде використовуватися за її прямим призначенням. Інформаційний ресурс є власністю Компанії і не призначений для відкритого використання третіми особами. Це означає те, що інформація не буде передаватися будь-яким третім особам за винятком випадків, встановлених законодавством і цією Політикою. Ми рекомендуємо ознайомитися з нею та звернутися до нас у разі виникнення будь-яких запитань.

Загальні положення

Компанія є єдиним власником і користувачем інформації, що збирається на Веб-сайті. Ми не продаємо і не здаємо в оренду інформацію третім особам, а також не надаємо отриману інформацію способами, не відображеними в даній Політиці.

Політика захисту персональних даних була розроблена у відповідності із чинним законодавством України, зокрема відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», для надання інформації Вам (відвідувачам веб-сайту) про обсяг персональних даних, які отримуватимуться від Вас, мету отримання персональних даних, порядок обробки персональних даних, умови надання доступу до персональних даних третім особам тощо.

Ця Політика поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються нами за допомогою цього Веб-сайту.

«Персональні дані та відомості» — це інформація, яка може бути використана для ідентифікації Вас як окремої особи, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією доступною нам.

Персональна ідентифікаційна інформація означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно визначити, ким Ви є. Персональні відомості витребовуються при замовленні послуг, реєстрації облікового запису і напрямку коментарів для нас. Наприклад, ці відомості можуть включати в себе Ваше ім’я, паспортні дані, адреса, адреса електронної пошти, відомості про послуги тощо. Дана інформація може зберігатися в наших контактних або адміністративних базах даних у зв’язку з минулим чи поточним співробітництвом з Вами або з огляду на те, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наш Веб-сайт і послуги, пропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.

Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами Веб-сайту. Наприклад, ця інформація може включати в себе домен, з якого Ви здійснюєте доступ до інтернету, дату і час доступу до сайту, а також адреса Веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на Веб-сайт. Ця інформація використовується в зведеній формі для підвищення корисності і привабливості сайту для користувачів.

Мета отримання та використання персональних даних

Метою отримання, зберігання та використання персональних даних про Вас є:
— зробити Ваше користування веб-сайтом приємним;
— забезпечення виконання ініційованих Вами правочинів через мережу Інтернет;
— проведення заходів прямого маркетингу щодо моніторингу якості наданих Вам послуг;
— забезпечення доведення до Вашого відома інформації, яка може зацікавити для задоволення Ваших потреб;
— інформування про нову продукцію та послуги;
— поліпшення послуг, що надаються Вам;
— реєстрація, аутентифікація та авторизація пароля і логіна для входу в систему;
— забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно Вас в силу дотримання вимог законодавства, умов договорів та/або інших правочинів, чи для реалізації прав, обов’язків та інтересів відвідувачів Веб-сайту.

Угоди, що регулюють використання особливих функцій і захищених паролями розділів

Реєструючись на сайті Ви підтверджуєте свою повну усвідомлену згоду зі створенням на сайті свого облікового запису і отримувати розсилку новин від сайту і системні повідомлення з інформацією про стан облікового запису на адресу електронної пошти, вказану вами при реєстрації. У новинній розсилці сайту вам надається інформація про оновлення продуктів і послуг, нові можливості сайту, а також повідомляється про зміни в правилах користування сайтом. Ви можете на свій розсуд в будь-який час відмовитися від отримання таких повідомлень (див. Розділ «Загальні рекомендації» нижче).

Справжній Веб-сайт може містити особливі функції і захищені паролями розділи. При реєстрації для використання особливих функцій або захищених паролем розділів може знадобитися Ваша згода з особливими умовами, що регулюють використання Вами особливих функцій або захищених паролями розділів. У даних випадках буде запитано Вашу пряму згоду з особливими умовами, наприклад, у формі маркування поля або натискання на кнопку, що підтверджує прийняття користувальницької угоди — “Я згоден”. Якщо будь-які з положень даної користувальницької угоди відрізняються від положень цієї Політики, положення такої угоди доповнюють або замінюють собою положення цієї Політики, але виключно в частині питань, які регулюються цією угодою.

З метою виконання зобов’язань при надані основних послуг частина інформації, в тому числі відомості про ім’я, прізвище, паспортні дані, банківські реквізити та інше передаватиметься організаціям-партнерам Компанії, виключно в порядку, передбаченому відповідними правилами і нормами. Окрема інформація у випадках, передбачених законодавством, може бути передана в правоохоронні органи по їх законним, обґрунтованим і мотивованим запитам.

Обсяг персональних даних, які отримуються від Вас

Компанія збирає Ваші персональні дані на офіційному Веб-сайті при заповненні реєстрації, анкетування, проведення опитувань, замовлень про надання послуг тощо.

Ця інформація, залежно від використовуваних користувачем сайту сервісів, може включати такі дані :
• Прізвище, ім’я, по-батькові;
• Дата народження;
• Паспортні дані;
• Контактна інформація: адреса, номер телефона, адреса електронної пошти.

• Інші персональні дані;

Нашим Веб-сайтом також можна користуватися без надання персональних даних. Разом з тим, без реєстрації Ваших персональних даних Ви не матиме змоги отримати весь спектр послуг, які надаються зареєстрованим користувачам сайту.

Інша інформація, яка отримується під час Вашого користування нашим Веб-сайтом

Кожен раз коли Ви користуєтесь веб-сайтом, читаєте сторінки, або завантажуєте інформацію, наші комп’ютери автоматично записують таку інформацію про ваш візит з комп’ютеру, який Ви використовуєте для роботи із нашим веб-сайтом.
Ця інформація не ідентифікує Вашу особу та не є Вашими персональними даними. Вона лише надає нам інформацію про кількість відвідувачів веб-сайту та типи комп’ютерів, які вони використовують. З цією інформацією ми можемо покращити наш Веб-сайт для всіх відвідувачів та зробити його більш корисним для Вас.

Інформація включає наступне:
— дату та час Вашого візиту нашого веб-сайту;
— як багато та які сторінки ви відвідували протягом “сесії” на нашому веб-сайті та як довго Ви перебували на веб-сайті;
— Ваше доменне ім’я та «IP» адресу, що дозволяє мати доступ до нашого веб-сайту;
— Інформацію про інтернет-браузер, яким Ви користуєтесь та операційну систему Вашого комп’ютера;
— веб-сайт, яким Ви користувалися перед підключенням.

Компанія не збиратиме відомостей про Вас шляхом використання cookie-файлів, разом з тим шляхом активації cookie-файлів або підтриманням їх в активному стані Ви надаєте свою згоду на зберігання файлів-cookie на Вашому браузері. Будь ласка, прийміть до уваги, що вимкнення cookie-файлів можуть вплинути на функціональність веб-сайту та Вашу роботу із нашим веб-сайтом.

Згода на надання персональних даних

Поставивши помітку «V», як згоду з умовами відповідної публічної оферти, опублікованої на сайті, Ви:
1) засвідчуєте, що персональні дані про Вас, надаються Вами Компанії добровільно, чим підтверджуєте, що такі дані Компанія отримавла правомірно і володіє ними на законних підставах;

2) засвідчуєте наявність у Компанії права на обробку Ваших персональних даних відповідно до вищевказаної мети їх обробки;

3) погоджуєтесь, що обробка Компанією персональних даних про Вас зумовлюється необхідністю реалізації Компанією прав та обов’язків відповідно до закону або в межах відповідної публічної оферти, або в межах інших відносин, що ґрунтуються на інших підставах;

4) надаєте згоду Компанії на передачу персональних даних про Вас третім особам відповідно до вищевказаної мети без обов’язку Компанії кожного разу повідомляти Вас про такі дії, якщо інше не буде передбачено законом;

6) підтверджуєте отримання від Компанії належного повідомлення про Ваші права, мету збору персональних даних про Вас та про осіб, яким відомості про Вас можуть бути передані Компанією;

7) надаєте право Компанії зберігати персональні дані про Вас протягом всього терміну діяльності або до моменту, коли Ви побажаєте видалити свій обліковий запис, якщо інше не впливатиме із закону або специфіки відносин між Вами та Компанією.

Надання доступу до Вашої персональної інформації

Ми надаємо доступ до персональної інформації компаніям і організаціям:
— які надають, нам допоміжні послуги (включаючи процесингові послуги, послуги ЦОДів і послуги веб-хостингу);
— які забезпечують процес реалізації надання Вам послуг обумовлених статутною діяльністю Компанії та положень відповідних договірних зобов’язань.

Ці треті особи в силу дії договорів зобов’язані використовувати персональну інформацію, до якої ми надаємо їм доступ, виключно для надання відповідних послуг із застосуванням комерційно обґрунтованих заходів захисту конфіденційності та безпеки Вашої персональної інформації.

Всередині Компанії ми надаємо доступ до персональної інформації, яка збирається за допомогою нашого сайту працівникам Компанії.

В результаті продажу, злиття, реорганізації Компанії Ваша персональна інформація може передаватися компанії-правонаступнику. У разі такого переходу контролю, компанія користується Вашою персональною інформацією з урахуванням реальної політики і заявлених нам Ваших переваг по конфіденційності.

Ми маємо право розголошувати персональну інформацію, коли ми свідомо вважаємо, що розголошення відповідає законодавству, постанови суду або відповідному порядку. Ми також вправі розголошувати персональну інформацію для запобігання або розслідування можливих злочинів, включаючи шахрайство або крадіжки персональних даних, для примусового виконання або застосування наших умов користування ресурсами он-лайн або інших угод, а також для захисту своїх власних прав або майна або прав власності або безпеки наших користувачів чи інших осіб.

Ми залишаємо за собою право розголошувати Вашу персональну інформацію відповідно до користувацької угоди, з якою Ви погодилися.

Захист персональних даних

Ми користуємося комплексною програмою безпеки даних, що включає в себе комерційно обґрунтовані адміністративні, фізичні і технологічні заходи безпеки, для захисту Вашої персональної інформації від несанкціонованого доступу, використання, несанкціонованого або випадкового руйнування, зміни або розкриття. Хоча ми приймаємо комерційно обґрунтовані запобіжні заходи для забезпечення рівня безпеки, ми не можемо гарантувати безпеку інформації, що надається по інтернету або зберігається в наших базах даних.

Посилання на веб-сайти третіх сторін

Веб-сайт надає можливість його відвідувачам/користувачам переходити на веб-сайти третіх сторін за допомогою спеціальних з’єднань – посилань, гіперпосилань, банерів. Наповнення пов’язаних сайтів є виключною відповідальністю третіх сторін, які їх створили. Ми не гарантуємо наявності таких сайтів і за жодних обставин не несемо відповідальності за зміст, достовірність, законність, повноту та точність поданої на них інформації, так само як і за якість та властивості продуктів або послуг, запропонованих на пов’язаних веб-сайтах.

Веб-сайт містить посилання на інші сайти виключно для зручності відвідувачів/користувачів, і наявність посилання за жодних обставин не вважатиметься такою, що підтверджує якісь зобов’язання або гарантії Компанії стосовно правдивості інформації, поданої на цих веб-сайтах, а також щодо якості продуктів і послуг, пропонованих третіми сторонами.

Загальні рекомендації

Ми поважаємо Ваше право вибирати, якими способами ми збираємо, використовуємо та розкриваємо Вашу персональну інформацію. Ми також надаємо посилання на «відмову» в новинних або рекламних електронних листах, щоб Ви могли проінформувати нас, що Ви проти отримання від нас даної кореспонденції в майбутньому. У створеному Вами обліковому записі або особистому профілі на нашому Веб-сайті Ви зможете змінити деякі або всі Ваші настройки конфіденційності на сторінці налаштувань.

Діти

Цей Сайт не призначений для дітей і не орієнтований на них. Компанія навмисно не збирає відомості, що надходять від дітей. Проте програмне забезпечення, що використовується для підтримки роботи цього Веб-сайту, автоматично не відрізняє відвідувачів віком до 18 років від інших користувачів, тому ми вимагаємо, щоб особи віком до 18 років отримали згоду батьків, опікуна, законного представника на перегляд цього Сайту. Якщо Компанія виявляє, що дитина розмістила особисті відомості на цьому Веб-сайті, то вживає розумних заходів для видалення таких відомостей з файлів компанії.

Здійснення своїх прав

Ви можете будь-коли здійснювати свої права, визначені Законом України “Про захист персональних даних”, зокрема право отримувати підтвердження наявності своїх персональних даних у Компанії ; перевіряти зміст, джерело й точність своїх даних; робити запит на оновлення, стирання та деідентифікацію своїх даних у разі їхньої незаконної обробки; а також право припинити обробку таких даних за будь-яких законних причин.

Умови користування, повідомлення та нові редакції політики

Якщо ви вирішуєте відвідати цей Веб-сайт, ваше відвідування і будь-який спір щодо збереження конфіденційності регламентуються чинною політикою збереження конфіденційності та Загальними умовами, викладеними вище.

Користувачам завжди відомо, яким шляхом інформація збирається та використовується та в яких випадках ми надаємо до неї доступ.

Компанія зберігає за собою право вносити зміни в Політику конфіденційності. Такі зміни будуть опубліковані в даному розділі Веб-сайту.

Якщо Ви продовжуєте користуватись Веб-сайтом після внесення змін до цієї Політики, це означає, що ви приймаєте такі зміни.

Работа в Дубай за границей от DubaiWork.com.ua